جهان بتن جهان بتن .

جهان بتن

مسائل بنيادين كشور در تعامل با مراكز رشد و فناوري قابل حل است

محمد مخبر در بازديد از هفتمين نمايشگاه مركز رشد و نوآوري دانشگاه امام صادق (ع) عنوان كرد: مسائل بنيادين كشور در تعامل با مراكز رشد و فناوري قابل حل است.

محمد مخبر، مشاور و دستيار رهبر معظم انقلاب اسلامي از هفتمين نمايشگاه مركز رشد و نوآوري دانشگاه امام صادق (ع) بازديد كرد و در دهمين سالگرد ارتحال آيت الله مهدوي كني، دستاوردهاي اين مركز را باقيات صالحاتي از ايشان براي حل مسائل بنيادين كشور خواند.

محمد مخبر صبح امروز در اين بازديد كه بيش از دو ساعت به طول انجاميد، تشخيص صحيح مسئله، توان راه حل يابي و قدرت پيش بيني آينده را از ويژگي‌هاي مهم اين مركز دانست و اظهار داشت: با توجه به تحولات حوزه علم و فناوري، شيوه‌هاي حكمراني دچار تغيير خواهد شد كه اين گونه مراكز در تعامل گسترده با نخبگان مي‌توانند امكان وسيعي را در اختيار دولت و حاكميت قرار دهند تا در اداره كشور با كمترين هزينه و بيشترين بازدهي خود را با تغييرات هماهنگ كنند.

وي با توجه به بازديدهاي خود از مجامع دانشگاهي، بر ضرورت تكثير اين مراكز تاكيد كرد و با توجه به مدل تعامل گسترده در اين مركز افزود: نخبگان فقط در تهران نيستند و بايد سعي كنيم تا با فعال كردن جوامع محلي و منطقه‌اي از اين ظرفيت بزرگ در مسير حل مسائل كشور در همه ابعاد بهره ببريم.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام، آينده پژوهي را يك مؤلفه اساسي براي مراكز رشد و نوآوري خواند و تصريح كرد: آينده هميشه ۱۰ يا ۲۰ سال ديگر نيست بلكه با توجه به سرعت بالاي رشد در حوزه فناوري و تغييرات در سبك زندگي مي‌بايست قدرت پيش بيني پذيري و تطبيق خود را براي دوره‌هاي زماني كوتاه و گاه تا دو و سه سال آينده بالا ببريم.

گفتني است در اين بازديد مشاور و دستيار رهبري ابتدا در غرفه‌هاي رصدخانه عدالت اجتماعي و همچنين مركز سپهرا براي ارتقا ظرفيت حكمراني جمهوري اسلامي در فضاي مجازي حاضر شد و با جوانان مسئول در خصوص ايده‌هاي شأن براي پياده سازي عدالت اجتماعي و قانونمند كردن فضاي مجازي به گفتگو پرداخت. سپس در غرفه سلامت، كشاورزي و منابع طبيعي نظرات آنها را در خصوص بهسازي الگوي ارائه خدمات درماني و بهداشتي و استقرار نظام حكمراني مردم پايه شنيد.

وي در ادامه در غرفه‌هاي بازاريابي سياسي و همچنين مركز تحليل اجتماعي متا حاضر شد و با ايده‌هاي جديد در خصوص نظام انتخابات در كشور و رصد تغييرات فرهنگي و اجتماعي آشنا شد.

همچنين در بخش ديگري از اين نمايشگاه با عناوين مكتب امام خميني (ره) و منظومه فكري علامه طباطبايي توجه نظام مند به انديشه رهبران و متفكران انقلاب اسلامي مورد بررسي قرار گرفت.

در پايان نيز جوانان نخبه دانشگاهي در غرفه‌هاي حكمراني نظام پولي، برنامه درسي راهبردي، تأمين مالي مردم نهاد، حكمراني اجتماعي زنجيره غذايي و حكمراني و سياستگذاري علم ايده‌ها و نظرات خود را براي حل مسائل در حوزه‌هاي مختلف با دستيار و مشاور رهبري در ميان گذاشتند.

هفتمين نمايشگاه «قرار» با شعار محوري «روايت فكر كردن تا فناوري» در مركز رشد و نوآوري دانشگاه امام صادق (ع) همزمان با دهمين سالگرد ارتحال آيت الله مهدوي كني، مؤسس اين دانشگاه در حال برگزاري است.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۸ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۳:۴۱:۵۰ توسط:گروه جهان بتن موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :